LALLAPALOOSA

Midtjylland

Billedkunst

 

Rul ned og gå på opdagelse i værker, som kunstneren selv har valgt til at repræsentere sin kunst. Besøg kunstnerens egen side, hvis du er interesseret i at se mere eller at købe. God fornøjelse!

 

“A picture is a poem without words” - Horace

ANNE LISE ADSERSEN

 

 

 

Hej 🙂 Mit navn er Anne. Jeg bor i Vestjylland i Danmark. Jeg laver billedkunst... og jeg elsker det! For mig er min kunst en lidenskab, som jeg ikke kan leve foruden. Jeg elsker en udfordring og skifter derfor jævnligt medie og stil. Arbejder med tegning, akrylmaleri, akvarel, Pouring paintings og alcohol ink. Tager selv fotos og laver hjemmesider (På vej). Nyeste udfordring er Resin/epoxy.

Her på siden viser jeg 4 alcohol ink malerier, dekoreret med akrylmaling. Str. 30x42 cm. Nogle er solgt men spørg. Ta'r gerne imod bestillinger.

Anne 🙂

MÆRSKHUSET

 

 

28779833 | Mærskvej 10, 6830 Nr Nebel

 

Mærskhuset er et galleri for maleri og keramik. Rummer foruden mig værker af skiftende kunstnere. Ligger et skønt sted mellem hav og fjord. Gå til www.maerskhuset.dk

Se alle profiler på et kort.


Der kommer snart et kort over Danmark, hvor man kan zoome ind og se alle profiler markeret. Hver markering kan åbne en boks med et billede, adresse og link til profilen på Lallapaloosa. Kortet giver hurtigt et overblik over, hvad der findes af kunstnere og kunsthåndværkere i en bestemt egn.

This will close in 20 seconds

X
Til kunstnere og kunsthåndværkere: Siden er klar til profiler.
Til besøgende: Siden er spritny, og vi vil løbende tilføje nye profiler, så kom tilbage jævnligt.