• Lallapaloosa

Lallapaloosa FORMULAR

Navn på person el. firma. Kommer til at stå øverst i profilen.

Kontaktperson

Vej + nr.

Postnr. + by

Din region (Én region med én kategori koster kr. 150,- + moms om året. Bor du på grænsen til en? Så kan du få en ekstra region med kategori for kr. 75,- + moms).

Telefon

Email

Hjemmeside og/eller sociale medier

Hvad skal være synligt på din profil? (Vi bruger et program, der skjuler din emailadresse i koden, så den kun er synlig for besøgende og ikke bots).

Din kategori (Du har en kategori sammen med din region for kr. 150,- + moms om året. Hver ekstra kategori med region koster kr. 75,- + moms)

Upload 1 stk. profilbillede. Det kan være et billede af dig selv eller et arbejde, du vil fremhæve.

Max. size: 256,0 MB

Upload 4-5 billeder af dine arbejder. Hvis du vil være med i flere kategorier eller to regioner, er det muligt at uploade flere billeder.

Max. size: 256,0 MB

Profiltekst (ca. 100 ord). Skriv en tekst (og upload billeder), som giver en besøgende lyst til at trykke på linket til din hjemmeside.

Har du spørgsmål el. gode idéer?

Se alle profiler på et kort.


Der kommer snart et kort over Danmark, hvor man kan zoome ind og se alle profiler markeret. Hver markering kan åbne en boks med et billede, adresse og link til profilen på Lallapaloosa. Kortet giver hurtigt et overblik over, hvad der findes af kunstnere og kunsthåndværkere i en bestemt egn.

This will close in 20 seconds

X
Til kunstnere og kunsthåndværkere: Siden er klar til profiler.
Til besøgende: Siden er spritny, og vi vil løbende tilføje nye profiler, så kom tilbage jævnligt.