LALLAPALOOSA - INFOSIDE

HVORDAN OPNÅR MAN MERE SYNLIGHED SOM KUNSTNER & KUNSTHÅNDVÆRKER? 

 

Det har vi tænkt vi dybt og længe over og er nået frem til fire punkter, som vi ofte savner på samme side, og som i sidste ende fik os til at lave denne platform.

 

1.  I de fleste andre sammenhænge er et stort, varieret udbud populært og dragende. En mangfoldighed af kunstarter & kunsthåndværk burde derfor tiltrække Google og et bredere publikum. Alene de andre kunstarters publikum burde skabe mere trafik til alles profiler. 

   

2.  Når 70% af al trafik på nettet i dag foregår på en mobils forholdsvis lille skærm, hvorfor bruger man så ikke billeder i størst muligt format? Det er i hvert fald den vej, vi er gået, så ikke noget med små thumbnails, som er nødvendige at forstørre.

 

3.  Nogle sider tilbyder gratis profiler, som kunstneren selv udfylder og vedligeholder. Andre sider etablerer og holder profilerne up to date mod et mindre beløb. Vi er mest til det sidste, fordi vi løbende ønsker at bruge tid på at forbedre og vedligeholde siden, særligt for at kunne fjerne inaktive profiler med døde links! 

 

4.  Inddelingen af kunstnere i regioner giver den besøgende mulighed for også at søge ud fra geografi. Kortdelen, som kommer, når der er flere kunstnere på siden, vil gøre det endnu lettere at lære et lokalområde og dets kunstnere at kende (hvad enten man bor der eller er på ferie).

 

Vi kalder siden Lallapaloosa, et amerikansk slangord, som betyder "det bedste af sin slags". Og det er blevet den type platform, som vi altid selv har ledt efter. Nu håber vi, at du kan se potentialet og har lyst til at være med.

BRUG LALLAPALOOSA SOM UDSTILLINGSVINDUE

 

Lallapaloosa skal ikke være en salgsside, hvor billeder skal skiftes, hver gang noget er solgt. Brug derimod billeder af dine bedste ting (solgte som usolgte) som en inspirationskilde, så besøgende kan finde deres kunstneriske match. På den måde kommer Lallapaloosa til at virke som et udstillingsvindue, og et evt. salg foregår altid fra din egen side, og fortjenesten er 100% din. 

 

JA, DET ER ET SATS, MEN...

 

Livet er fuld af valg. Og med en pris på kr. 150,- + moms om året for en profil med fem billeder (som du kan få skiftet to gange om året), en profiltekst, links til egne sider og gratis opslag på Eventkalenderen  er dette forhåbentligt ikke et af de svære valg 🙂  Derudover er du ikke bundet af noget som helst. Betaler du ikke, og reagerer du ikke på en opfølgning, så sletter vi bare din profil og smider regningen ud. Det er jo trods alt kun kr. 150, vi snakker om, så ingen rykkergebyrer eller tidsfrister for at melde fra. 

 

Vi overvejede, at gøre det hele gratis, men med et næsten symbolsk beløb én gang om året ved vi, om alle stadig er med, og undgår inaktive profiler. Desuden har vi mulighed for at komme med forbedringer, så Lallapaloosa-siden kan blive den bedste af sin slags. Men vi vil gerne anerkende, at det kræver mod at være de første på en "tom" side, så man skal ikke betale FØR, der er 24 i en region eller 60 på hele siden.

EVENTKALENDEREN

Som noget ekstra har vi tilføjet Eventkalenderen , som alle med en profil kan bruge gratis. Den kan være et nyttigt redskab til at sprede buskabet om en udstilling, et åbent hus arrangement eller noget helt tredje til et publikum, der allerede er kunstinteresseret.

HVORDAN SPREDER VI BUDSKABET?

 

Vi har tidligere designet og solgt smykker i mange år, så vi ved, at den bedste reklame er mund-til-mund metoden. Men bare rolig, vores plan bygger på både traditionelle og moderne medier 😉

 

Vi starter med otte kategorier i de fem regioner, dvs. 40 sider. Og hver gang en region er fyldt godt op, vil vi henvende os til lokalaviserne. Nyheden om en ny, landsdækkende platform med bidrag fra egnens kunstnere burde være noget, en lokalavis ønsker at formidle.

 

Desuden vil vi selvfølgelig bruge Facebook og Instagram til at promovere siden for publikum. Men det kræver først lidt profiler på hylderne. 

FÅ OVERBLIK

 

Snart kommer kortsiden , hvor man kan se alle profiler markeret. Hver kategori får sin egen farve, og ved berøring vil en boks åbne med et billede, adresse og link til profilen på Lallapaloosa.

 

Muligheden for at zoome ind på profiler i et område og adskille dem ved hjælp af farver betyder, at man kan bruge kortet til at gå på opdagelse i et mere lokaltorienteret område.

DON'T BE A STRANGER

 

Hvis der er spørgsmål, som mangler svar, så skriv endelig:.

Vi er også åbne for gode forslag til forbedringer. Mulighederne er mange.

Ellers udfyld Formularen og lad os komme i gang 🙂 

Se alle profiler på et kort.


Der kommer snart et kort over Danmark, hvor man kan zoome ind og se alle profiler markeret. Hver markering kan åbne en boks med et billede, adresse og link til profilen på Lallapaloosa. Kortet giver hurtigt et overblik over, hvad der findes af kunstnere og kunsthåndværkere i en bestemt egn.

This will close in 20 seconds

X
Til kunstnere og kunsthåndværkere: Siden er klar til profiler.
Til besøgende: Siden er spritny, og vi vil løbende tilføje nye profiler, så kom tilbage jævnligt.