LALLAPALOOSA – INFOSIDE

HVORDAN OPNÅR MAN MERE SYNLIGHED SOM KUNSTNER & KUNSTHÅNDVÆRKER? 

 

1. Man går sammen på tværs af kunstarter & kunsthåndværk (otte kategorier) og laver en varieret platform, der kan tiltrække Google og et bredere publikum på grund af sin mangfoldighed.  Og hver kunstarts publikum er med til at skabe mere trafik til alles sider.

 

2. Man gør siden så let at bruge for den besøgende som muligt. Og dvs. specielt på mobilen, fordi op til 70% af trafikken på nettet foregår via mobilen.

 

Det er tankerne bag platformen.

 

Vi har kaldt den Lallapaloosa, et amerikansk slangord, som betyder “det bedste af sin slags”. Det er blevet den type platform, som vi altid selv har ledt efter. Nu håber vi, at du kan se potentialet og har lyst til at være med.

BRUGEROPLEVELSE

 

Lallapaloosa er lavet for både kunstnerne og de besøgende, så alle billeder er f.eks. så store, at man får en god fornemmelse af en kunstners værker, allerede inden man vælger at forstørre et billede. Også på mobilen. Med fem billeder bliver det overskueligt at rulle fra profil til profil. Vi har desuden forsøgt at gøre det let at navigere ved at holde siden meget enkel. Og vores yndlingsaversion, inaktive profiler med døde links, er noget vi vil være opmærksomme på. 

 

Som noget ekstra har vi tilføjet Eventkalenderen , der kan være et nyttigt redskab til at få sit budskab ud til det helt rigtige publikum.

BRUG LALLAPALOOSA SOM UDSTILLINGSVINDUE

Lallapaloosa skal ikke være en salgsside, hvor billeder skal skiftes, hver gang noget er solgt. Brug derimod billeder af dine bedste ting (solgte som usolgte) som en inspirationskilde, så besøgende kan finde deres kunstneriske match. På den måde kommer Lallapaloosa til at virke som et udstillingsvindue, og et evt. salg foregår altid fra din egen side, og fortjenesten er 100% din.

FÅ OVERBLIK

Snart kommer kortsiden hvor man kan se alle profiler markeret. Hver kategori får sin egen farve, og ved berøring vil en boks åbne med et billede, adresse og link til profilen på Lallapaloosa.

 

Muligheden for at zoome ind på profiler i et område og adskille dem ved hjælp af farver betyder, at man kan bruge kortet til at gå på opdagelse i et mere lokaltorienteret område.

JA, DET ER ET SATS, MEN…

Livet er fuld af valg. Og med en pris på kr. 150,- + moms om året for en profil med fem billeder (som du kan få skiftet to gange om året), en profiltekst, links til egne sider og gratis opslag på Eventkalenderen er dette forhåbentligt ikke et af de svære valg 🙂  Derudover er du ikke bundet af noget som helst. Betaler du ikke, og reagerer du ikke på en opfølgning, så sletter vi bare din profil og smider regningen ud. Det er jo trods alt kun kr. 150, vi snakker om, så ingen rykkergebyrer eller tidsfrister for at melde fra. 

 

Vi overvejede, at gøre det hele gratis, men med et næsten symbolsk beløb én gang om året ved vi, om alle stadig er med, og undgår inaktive profiler. Desuden har vi mulighed for at komme med forbedringer, så Lallapaloosa-siden kan blive den bedste af sin slags. Men vi vil gerne anerkende, at det kræver mod at være de første på en “tom” side, så man skal ikke betale FØR, der er 24 i en region eller 60 på hele siden.

HVORDAN SPREDER VI BUDSKABET?

Vi har tidligere designet og solgt smykker i mange år, så vi ved, at den bedste reklame er mund-til-mund metoden. Men bare rolig, vores plan bygger på både traditionelle og moderne medier 😉

 

Vi starter med otte kategorier i de fem regioner, dvs. 40 sider. Og hver gang en region er fyldt godt op, vil vi henvende os til lokalaviserne. Nyheden om en ny, landsdækkende platform med bidrag fra egnens kunstnere burde være noget en lokalavis ønsker at formidle.

 

Desuden vil vi selvfølgelig bruge Facebook og Instagram til at promovere siden for publikum. Men det kræver først lidt profiler på hylderne.

DON’T BE A STRANGER

Hvis der er spørgsmål, som mangler svar, så skriv endelig:.

Vi er også åbne for gode forslag til forbedringer. Mulighederne er mange.

Ellers udfyld Formularen og lad os komme i gang 🙂 

Se alle profiler på et kort.


Der kommer snart et kort over Danmark, hvor man kan zoome ind og se alle profiler markeret. Hver markering kan åbne en boks med et billede, adresse og link til profilen på Lallapaloosa. Kortet giver hurtigt et overblik over, hvad der findes af kunstnere og kunsthåndværkere i en bestemt egn.

This will close in 20 seconds

X
Til kunstnere og kunsthåndværkere: Siden er klar til profiler.
Til besøgende: Siden er spritny, og vi vil løbende tilføje nye profiler, så kom tilbage jævnligt.